ORAVIEN TALVILEIRI 10 -12.2.2023

    Reissuun lähdettiin Lämsänjärven seurakuntatalolta perjantai iltana. Matkasimme lippukunnan kämpälle autoilla. Autoilta siirryimme kämpälle kävellen omat varusteet pulkassa perässä vetäen matkaa oli noin 2km. Omat tavarat laitettiin paikoilleen ja kämppä lämpiämään. Iltapalan jälkeen uni maittoi kovasti.

    Aamupalan jälkeen oli lipunnosto, jonka jälkeen aloitettiin ohjelma. Ohjelmassa oli puiden tekoa kirveellä, sytykkeiden vuolemista puukolla ja sahattiin pokasahalla puita. Lounas valmistui Trangialla itsetehtynä. Kanakeitto syötiin ulkona. Lounaan jälkeen käytiin vierailulla Samposten kämpällä ja jätettiin postilaatikkoon kirje. Karkkia oli riittävästi mukana kaikille. Seikkailun jälkeen oli ulkoleikkien vuoro. Päivälliseksi syötiin Veltsua. Karkin syönnin ja pelivuoron jälkeen harjoiteltiin öljylampun huoltoa ja käyttöä. Ulkona leikittin vielä taskulappujen valossa ”Majakkaa” ja ”Sillit purkissa”. Iltapalan jälkeen oli pehmolelujen kokous.

    Aamupalan jälkeen siivottiin kämppä ja kannettiin puita sisälle. Omien tavaroiden pakkaamisen jälkeen syötiin tomaattikeittoa ja lähdimme kotiin.